ACTIVITATS 2023

0411 CLASSES DE CONVERSA EN ANGLÈS

CLASSES D’ANGLÈS PER ADULTS

2023 03 Conversa angles 1

Formulari Pre-inscripció Converses en anglès per adults

Des del Casal Familiar obrim la possibilitat de dur a terme xarrades amb una persona nativa en llengua anglesa. Progressa més del que et puguis imaginar amb l’ajuda de Michelle i descobreix una llengua nova.

Per públic adult. Practicar l’anglès en un ambient relaxat: simular situacions quotidianes, conversa i joc. Sessions dirigit per una professora nativa amb més de 24 anys d’experiència ensenyant anglès.Feel free to edit or change as necessary.
Nom(Obligatori)
DD slash MM slash YYYY
Introduïu el dia, mes i any, en aquest ordre. Recordem que les classes estan destinades per un públic adult.
Adreça(Obligatori)
Modalitat:(Obligatori)
Dia i hora de classe = Dimarts de 19h a 20h.
Consentiment de dades(Obligatori)
D’acord amb la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en un fitxer automatitzat per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit presentat en el registre del Casal Familiar. Autoritzo al Casal Familiar, en l’àmbit de les seves competències, a fer ús comercial de les fotografies i fer ús de les dades personals, per fer la tramesa d’informació general o especifica que pugui ser del meu interès. D’acord amb el dret d’informació establert en l’article 12 del mateix Llei Orgànica, pot sol·licitar tota l’informació sobre el tractament de les seves dades personals a l’empresa CASAL FAMILIAR DE VILADECAVALLS a traves del correu electrònic administracio@casalfamiliar.com
Grup Whatsapp(Obligatori)
a participar en el grup de WhatsApp de SESSIONS D’ÀNGLES amb l’objectiu de assabentar-me d’informacions rellevants de l’activitat esportiva que realitzeu al Casal Familiar de Viladecavalls. Tanmateix, alguns dels aspectes que heu de tenir en compte si voleu participar són: 1.- Cuidar les formes (valora el missatge que vols realitzar i procura tenir en compte els membres del grup als qui et dirigeixes). 2.- Et recomanem que preguntis coses necessàries i/o rellevants amb l’activitat que es desenvolupa. 3.- Si no vols participar o formar part del grup, marxa amb cordialitat.
Per exemple: si voleu fer una proposta en quant un canvi de dia o de franja horari.

Aquesta pàgina web fa servir galetesLes galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad