FRONTÓ

SECCIÓ FRONTÓ
CASAL FAMILIAR DE VILADECAVALLS

L’INCI DE LA NOSTRA HISTÒRIA

Des de l’inici de la història del nostre Casal Familiar vam construir un frontó reglamentari amb la finalitat que tots els veïns i veïnes del poble poguessin gaudir d’aquest esport.
Avui, cinquanta-dos anys més tard, tenim el privilegi de poder comptar amb el primer equip federat. Per nosaltres és un autèntic plaer poder presentar aquesta secció i començar un camí que desitgem que sigui llarg i on dia a dia siguem més jugadors i jugadores.
Tot i tenir un equip que competeix al campionat masculí de la Federació Catalana de Pilota, són molts els usuaris i usuàries que es donen cita al frontó del Casal cada tarda.


DESCOBREIX LES NOSTRES CATEGORIES

MODALITAT MASCULINA

  • Equip Federat: Actualment tenim 1 equip federat (Senior).
  • Equip No federat: Usuaris que utilitzen la pista per jugar de forma alternativa i amb reserva prèvia.

MODALITAT FEMENINA

  • Equip No federat: Usuàries que utilitzen la pista per jugar de forma alternativa i amb reserva prèvia.
  • II Torneig Femení: No competitiu disputat el 27 de desembre.

RESERVA LA TEVA PISTA PER JUGAR:

(Les reserves només es poden fer pel mateix dia)

Tel. mòbil: 682 686 991

Tel. Fix: 937 431 011

Aquesta pàgina web fa servir galetesLes galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad