Menu Close
montserrat barcelona 28

El 10 de setembre del 2023, tornem a dur a terme la tradicional caminada Viladecavalls – Montserrat.

Un circuit de 24 km pels senders entre Viladecavalls i Montserrat.


Condicions i recomanacions:

  • Important! Abans de començar la caminada popular, volem recordar-te que la participació en aquesta activitat és completament lliure.
  • També volem destacar que aquesta caminada popular es duu a terme sense cap assegurança. Cadascú dels assistents a l’activitat, és responsable de la seva pròpia seguretat. És molt important tenir present aquest fet, degut a que els usuaris i usuàries són responsables de garantir la seva integritat física.
  • El Casal Familiar de Viladecavalls és l’agent promotor, però en cap cas, és responsable de les decisions dels participants en qualsevol moment del recorregut de Viladecavalls a Montserrat.
  • El Casal Familiar de Viladecavalls acompanya en la caminada durant els punts marcats en el llibre de ruta facilitat anteriorment.
  • Els participants són completament lliures d’acompanyar-nos o buscar el seu propi itinerari.
  • El Casal Familiar us recorda que és responsabilitat del participant portar l’equipament adequat per a l’activitat.
  • Finalment, els usuaris i usuàries que vinguin a la caminada popular, accepten la responsabilitat personal per la seva seguretat i eximeixen al Casal Familiar de qualsevol responsabilitat.
Powered by Wikiloc
Aquesta pàgina web fa servir galetesLes galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad