LA PISCINA

LA PISCINA DEL CASAL

cropped 4

El Casal Familiar disposa d’una excel·lent zona de piscines on els socis poden refrescar-se durant tot l’estiu. També en poden gaudir les persones que no són sòcies del Casal previ abonament d’un tiquet d’entrada.

Disposem d’una piscina de 25 metres de llargària per 12 d’amplada així com d’una piscina més petita destinada als més menuts on poden banyar-se i gaudir de l’aigua sense perills.

A més, l’àmplia zona de platja amb gespa i arbres que garanteixen ombra durant les hores de més calor al voltant de les piscines les converteixen en el lloc ideal per a passar jornades refrescants en bona companyia tot l’estiu.

Per als més esportistes o aquells que vulguin practicar la natació esporàdicament tenen la possibilitat de sol·licitar que se’ls habiliti un carril per tal efecte.

La piscina està sempre vigilada per un socorrista titulat per garantir la seguretat dels banyistes.

Així mateix, al mes de juliol, a la nostra piscina es realitzen cursets intensius de natació per a nens.

ELS MENORS ENTRE ELS 0 I ELS 4 ANYS TENEN L’ENTRADA GRATUÏTA, SEMPRE QUE VAGIN ACOMPANYATS D’UN ADULT

6
piscina petita

Accés dels menors a la piscina:

Els nens i nenes d’entre 10 i 16 anys només podran accedir sols a les instal·lacions del Casal Familiar si prèviament els pares heu signat i presentat una autorització a l’entitat.


PDF autorització menors piscina

Aquesta pàgina web fa servir galetesLes galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad