TEATRE

EL TEATRE DEL CASAL

sigueu benbinguts i benbingudes a la secció de teatre del Casal Familiar de Viladecavalls. En aquest apartat troareu informació rellevant sore les activitats que es desenvolupen al nostre teatre.
Des de la seva construcció, aquesta sala a albergat grans moments i esdeveniments que no ens ha deixat indiferetns. Des del consurs de disfresses de Halloween dels nens i nenes del poble fins el fantástic Monologista Jonathan Vives amb el que vam gaudir d’una nit d’humor genial.

A més a més, actualment el Casal té una companyia de teatre de nom ‘Fatalitats’ obert a tots aquells socis o no socis que en vulguin formar part.


La sala teatre del Casal Familiar de Viladecavalls està a la disposició per ser reservada per tots d’aquells socis o no socis que la necessitin. Per exemple per fer; reunions grupals, conferències particulars o per empreses, etc.

A continuació deixem algunes característiques de les dimensions de l’escenari.

dimensions teatre casal familiar de viladecvalls 3
Dibuix de les dimensions del teatre tenint en compte els espais que hi ha annexos a l’escenari.

D’altra banda conptem amb un aforament total de 120 persones dividits en dos espais, un primer espai amb 80 butaques i un segon espai que es pot afegir fins 40 més.

WhatsApp Image 2022 05 25 at 8.59.07 PM
Fotografia de les butaques situades a les files davanteres del teatre.

La companyia estrena una obra de teatre cada temporada de la qual se’n fan diverses representacions al Casal i posteriorment es representa a diferents pobles o ciutats del país.

Aquest any tenim la funció de “Ai Ramon!!! Surt de l’armari!”, una obra molt divertida i amb toc d’humor que ens alegrarà la nit de dissabte i diumenge del 18 i 19 de juny.

Aquesta pàgina web fa servir galetesLes galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad