Menu Close

OPCIÓ BONUS PER LES ACTIVITATS ESPORTIVES

UNA ALTRE FORMA PER PODER GAUDIR DE LES ACTIVITATS DEL CASAL FAMILIAR

TALONARI DE BONUS

BONUSSOCINO SOCI
10 BONUS20€60€
(1 bonus = 1 classe) INDEPENDENTMENT DE LA DURADA DE L’ACTIVITAT
Caduca als 2 mesos.
Es recomana llegir les clàusules del bonus (següent punt de la pàgina)

BONUS DEL DIA

BONUSSOCINO SOCI*
1 BONUS3€7€
(1 bonus = 1 classe)
* En aquesta categoria el bonus del dia només és una opció apta per a socis i sòcies el Casal Familiar.

BONUS DE PROVA (UNA ÚNICA VEGADA)

BONUS PROVASOCINO SOCI
1 BONUS PROVA*2€6€
(1 bonus = 1 classe)
En aquesta categoria el bonus del dia només es podrà gaudir una única vegada per cada persona, sigui soci del Casal Familiar o no.

Clàusules Bonus:

  • La modalitat de bonus permet accedir a qualsevol activitat esportives de les ofertades durant la temporada i que es descriuen en la pàgina de “programació d’activitats“.
  • En cap cas es podran utilitzar per anar a sala gimnàs o spinning. De la mateixa forma no es poden substituir per classes extraescolars que oferim.
  • Els bonus es podran adquirir en packs de 10 a la Secretaria del Casal i tindran una validesa de 2 mesos des de la data de compra. En qualsevol cas, els bonus no podran utilitzar-se més enllà del 30 de juny de 2023.
  • Són de caràcter nominatius i intransferibles.
  • Els usuaris que accedeixin a les activitats amb aquest sistema hauran d’entregar un bonus al monitor/a de l’activitat a l’inici de la classe.
  • En cas que l’aforament de la sala estigui complert, no es podrà accedir a l’activitat.
  • Els bonus no es podran retornar en cap cas.
Aquesta pàgina web fa servir galetes Les galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad