Menu Close

1. Objecte:

El present document té per objecte establir les Condicions Generals de les devolucions / cancel·lacions del serveis oferts pel casal familiar de Viladecavalls

2. Identitat de les parts:

Les condicions generals  descrites a continuació regeixen exclusivament les relacions contractuals entre tot usuari del Casal Familiar de Viladecavalls  (denominat d’ara endavant “Usuari” o “Vostè”) i el prestador del servei Associació Casal Familiar de Viladecavalls  (des d’ara CASAL) amb Domicili social a: CARRER ANTONI SOLER HOSPITAL, 2  08232 – VILADECAVALLS (BARCELONA)

3. Realització de la seva comanda:

És requisit indispensable per adquirir el dret d’accés a les activitats/serveis del Casal, ja sigui via web on en la secretaria del casal, ser major d’edat. 

  • És requisit indispensable que en el teu registre ens faciliti un telèfon de contacte mòbil o fix i una adreça de correu electrònic.
  • Els mitjans de contacte que utilitzarem per enviar-les notificacions  seran principalment el correu electrònic però de manera ocasional podem utilitzar el telèfon o l’adreça postal física, que prèviament ens haurà facilitat a l’completar el seu registre, ja sigui via web o en la secretaria del CASAL.
  • Si acceptem la seva sol·licitut, rebrà en el seu correu electrònic o se li proporcionarà a secretaria un document d’acceptació. Aquesta document d’acceptació serà efectiu des de la seva tramesa. Si per contra no podem acceptar la seva sol·licitud, rebrà una notificació de no acceptació.

4. Disponibilitat:

El Casal farà tot el possible per complaure a tots els seus clients. Però totes les inscripcions a activitats o compra de serveis estan subjectes a la disponibilitat dels mateixos i, en aquest sentit, si es produeixen dificultats d’aforament  ens reservem el dret de facilitar-li informació sobre activitats/serveis substitutius de qualitat i valor igual o superior que Vostè podrà demanar.

5. Lliurament:

El usuari podrà en aquesta web contractar serveis oferts pel Casal Familiar de Viladecavalls. El lliurament del justificants/acreditacions per accedir/utilitzar els serveis contractats:

  1. És rebran per email en l’adreça proporcionada per l’usuari en el formulari de contractació.
  2. O hauràn de ser recollits a la secretaria del Casal Familiar presentant el document comprobant de la contractació rebut en el correu electrònic proporcionat per l’usuari en el formulari de compra.

Als efectes de les presents Condicions, s’entendrà que s’ha produït el “lliurament” en el moment de l’enviament del email amb la documentació acreditativa de la realizació de la contractació.

6. Preus:

Els preus a la pàgina web https://casalfamiliar.com inclouen els impostos aplicables el dia de la contractació.

El PREU DE LES ACTIVITATS/SERVEIS serà el que figura en el lloc web. El preu està expressat amb els impostos inclosos, tal com aquests impostos són fixats en la data de l’acceptació. El preu ha de ser pagat totalment a l’efectuar la compra.

EL PROPIETARI es reserva el dret de modificar en qualsevol moment els preus de venda que figuren en https://casalfamiliar.com, però les activitats/serveis es facturaran sobre la base de les tarifes en vigor en el moment en què es registri la comanda sota reserva de disponibilitat en aquesta data.

7. Pagament:

El pagament de les comandes es pot efectuar utilitzant els següents modalitats:

  • Pagament amb targeta de crèdit o dèbit. Reservat el dret de NO acceptar certs pagaments amb determinades targetes de crèdit.

EL CASAL es reserva el dret a canviar les modalitats de pagament, podent crear noves o eliminar alguna de les existents, sense que l’usuari/client de “https://casalfamiliar.com” pugui realitzar reclamacions per aquest motiu. No obstant això, si el canvi en la modalitat de pagament afectés una comanda ja realitzada, des de “https://casalfamiliar.com” ens posaríem en contacte amb el client per informar d’aquest canvi, oferint-li la opció de cancel·lar la comanda si ho considerés convenient.

Pagament amb targeta de crèdit / dèbit:

El càrrec es realitza en línia, és a dir, en temps real, a través de la passarel·la de pagament de l’entitat financera corresponent i un cop s’hagi comprovat que les dades comunicades són correctes.

Amb l’objectiu de donar la màxima seguretat a el sistema de pagament “https://casalfamiliar.com” utilitza sistemes de pagament segur d’entitats financeres de primera línia en comerç electrònic.

En aquest sentit, les dades confidencials són transmeses directament i de forma encriptada (SSL) a l’entitat financera corresponent. El sistema d’encriptació SSL que utilitzem confereix total seguretat a la transmissió de dades a través de la xarxa. Les seves dades gaudeixen de total confidencialitat i protecció.

Les dades sobre les targetes de crèdit no queden registrades en cap base de dades nostra. Estan únicament utilitzats en el TPV (Terminal Punt de Venda) virtual de la nostra entitat financera, a través del seu Passarel·la de Pagament Segur.

Les targetes de crèdit estaran subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l’entitat emissora de les mateixes, però si l’entitat no autoritzés el pagament, no ens farem responsables per cap retard o falta de lliurament i no podrem formalitzar cap Contracte amb Vostè.

EL CASAL es reserva el dret de verificar les dades personals subministrades pel client i adoptar les mesures que consideri oportunes (inclosa la cancel·lació de la comanda) perquè la mercaderia adquirida sigui lliurada de conformitat amb les dades que figuren a la comanda.

8. Política de devolucions:

Devolucions de productes defectuosos

El casal familiar només s’accepten sol·licituts de devolució de l’import o canvi en aquells casos en que l’activitat o servei hagi estat cancel·lada o supesa pel Casal Familiar de Viladecavalls

En els casos en què vostè consideri que a de fer una reclamació per a sol·licitar una devolució o canvi  haurà de posar-se en contacte amb nosaltres enviant un  correu electrònic a l’adreça casalfamiliar@casalfamiliar.com amb les següents dades:

  1. Dades Personals
  2. La seva adreça e-mail
  3. Número de Comanda
  4. Motiu de la sol·licitut

Un cop rebuda la notificació aquesta és farà arribar a la Junta del casal per a que prengui decissió de com procedir. Un cop presa aquesta decissió ens posarem en contacte amb vostè per informar-li.

En el cas que no es pugui substituir el o els productes, les quantitats pagades per aquells articles/serveis que siguin retornats, a causa d’alguna tara o defecte, quan realment existeixi, li seran reemborsades íntegrament.

Si vostè té algun dubte, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través qualsevol mitjà dels disponibles a la nostra web https://casalfamiliar.com,

9. Responsabilitat i exoneració de responsabilitat:

Les fotografies i els textos reproduïts que presenten els productes oferts tenen caràcter merament informatiu.

La responsabilitat del CASAL en relació amb qualsevol activitat/servei contractat a “https://casalfamiliar.com” estarà limitada estrictament, en qualsevol cas, a el preu de contractació d’aquesta activitat/servei i no es veurà compromesa per simples errors o omissions que hagin pogut tenir lloc, quan s’hagin pres totes les precaucions necessàries en la presentació de les activitats/serveis.

El CASAL no podrà ser considerat responsable dels danys, sigui quina sigui la seva naturalesa, tant materials com no materials o corporals, que poguessin resultar  o  d’un ús inadequat dels articles/serveis comercialitzats. El mateix s’aplica a les possibles modificacions realitzades als articles/serveis pels proveïdors.

El CASAL no podrà ser considerat responsable per un client o un tercer de danys indirectes, pèrdues d’explotació o lucre cessant ocorreguts pel mitjà que fos encara que aquest dany, pèrdua o perjudici hagués estat previsible per EL CASAL o si el seu eventualitat hagués estat posada en seu coneixement.

A reserva del que disposen els paràgrafs precedents, la responsabilitat del CASAL en virtut de les presents condicions generals no podrà excedir a un import igual a les sumes pagades després de la transacció que es trobi en l’origen d’aquesta responsabilitat, sigui quina sigui la causa o la forma de l’acció en qüestió.

El CASAL no podrà ser considerat responsable de l’incompliment del contracte subscrit en cas de causa de força major, d’interrupció de l’activitat o vaga total o parcial, inundacions o incendi.

El que disposa la present clàusula no afectarà els seus drets reconeguts per llei en qualitat de consumidor, ni al seu dret de desistir el contracte.

En cas de litigi, el client podrà dirigir-se, en primer lloc, al CASAL per arribar a una resolució amistosa.

Les presents Condicions Generals, així com l’ús del Lloc Web, es regiran per la legislació espanyola. Qualsevol controvèrsia serà resolta davant els tribunals de BARCELONA. En el cas que qualsevol estipulació de les presents condicions generals d’ús resultés inexigible o nul en virtut de la legislació aplicable o com a conseqüència d’una resolució judicial o administrativa, aquesta inexigibilitat o nul·litat no farà que les presents Condicions Generals d’Ús resultin inexigibles o nul·les en el seu conjunt. En aquests casos, el propietari ha de procedir a la modificació o substitució d’aquesta estipulació per una altra que sigui vàlida i exigible i que, en la mesura del possible, aconsegueixi l’objectiu i pretensió reflectits en la estipulació original.

Aquesta pàgina web fa servir galetes Les galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad