Menu Close
destacada copy

Benvolguts sòcies i socis,

Arran de les publicacions en determinats mitjans de comunicació, la Junta actual del Casal familiar volem desmentir la informació que s’està divulgant sobre la retirada de l’oferta de compra del Casal per part de l’Ajuntament.
Teníem previst informar-vos dels detalls a l’Assemblea extraordinària, però donades les circumstàncies creiem oportú avançar la informació sobre la realitat dels fets.

La Junta Actual únicament ha mantingut 2 reunions amb l’Ajuntament de Viladecavalls.

La primera reunió, celebrada el passat 23 de març de 2021, per presentar als membres de la nova Junta i només per resoldre els dubtes que es tenien sobre la proposta de l’Ajuntament. Cal dir que aquesta oferta estava tancada i no hi havia marge de negociació.

Després de la reunió de l’Ajuntament, vam contactar amb el nostre advocat Sr. Santi Salvador, per afegir al document de venda (redactat durant el procés de negociació de la Junta anterior) els dubtes que l’Ajuntament ens va resoldre a la reunió del 23 de març. Aquest document el volíem presentar als socis a l’Assemblea extraordinària a celebrar abans del 16 de maig de 2021.

La segona reunió, convocada per l’Ajuntament el passat 14 d’abril va ser per anunciar-nos que es retirava l’oferta de compra.

Aquesta junta sempre ha manifestat, com no podia ser d’una altra forma, tant a les assemblees del passat febrer de 2021 com a les reunions mantingudes amb l’Ajuntament, la nostra ferma voluntat de presentar al soci del Casal l’oferta de compra presentada per l’Ajuntament i en cas que fos aprovada per l’associat, portar-la a terme.

Lamentem profundament els malentesos que està provocant les informacions incorrectes i no coincidents amb la realitat publicades en mitjans de comunicació i xarxes socials.

Atentament,

La Junta del Casal

Altres

Aquesta pàgina web fa servir galetesLes galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad