ACTIVITATS ESPORTIVES PER ADULTS

DESCRIPCIÓ SERVEIS CASAL FAMILAR DE VILADECAVALLS

ACTIVITATS ESPORTIVES TEMPORADA 23-24

PILATES

Professora activitat: Jessica Manzano

Pilates és un mètode d’exercicis i moviments dissenyats per estirar, enfortir i equilibrar tot el teu cos tenint una millor alineació i higiene postural.
Gaudeix d’aquesta tècnica que t’aportarà tant a escala de pràctica esportiva, com a nivell de rehabilitació física.
Aquesta activitat engloba; la musculatura, la resistència, la flexibilitat, el control de la respiració i la ment.


CARDIO FITNESS

Professora activitat: Jessica Manzano

Cardio fitness és un entrenament cardiovascular que ajuda a reduir el risc de patir algunes malalties. Entre els continguts més destacats, permet treballar la resistència i millorar el rendiment cardíac.
Basem la sessió en una combinació entre el contingut càrdio i fitness. Molt eficient per a enfortir el cos alhora que eliminem calories.


IOGA

Professor activitat: Josep


Esperes a l’estiu per gaudir i relaxar-te? El Ioga t’ajudarà a mantenir-te en un estat de benestar i millorar la teva salut.
Més de vint segles avalen els beneficis pel cos amb exercicis de flexibilitat, agilitat, elasticitat, resistència, força, respiració, etc. Alliberaràs la ment, i et notaràs més centrat o centrada. A més a més notaràs un equilibri amb millors respostes per a una vida harmonitzada.


TONO DANCE

Professora activitat: Isa López

Classe amb música on es combinen exercicis de càrdio amb grups musculars.
Tonifiques tot el cos, braços, abdomen, glutis i cames. Amb diferents instruments com per exemple: steps, barres, peses, pilotes, gomes elàstiques, etc.


Sala Spinning 3

Professora activitat: Isa López

Exercicis hipopressius, de gluti, abdomen i cames per tonificar. L’activitat e realitza sense impacte i també acompanyats en moltes ocasions de la paret. Activitat esportiva recomanada especialment destinada per majors de 40 anys.


ZUMBA

Professora activitat: Ana Campiña

El Zumba és una modalitat esportiva que consisteix en una activitat cardiovascular amb passos de balls llatins o similar i està pensat per a tot tipus d’edats.TBC

Professora activitat: Mercè Abat


Combinació de diferents exercicis que treballen totes les zones del cos utilitzant diferents elements per a ajudar-nos, com steps, barres o manuelles. Es tracta d’una disciplina similar al bodi pump que treballa pràcticament tots els músculs del cos. (Guia Fitness)


gimnastica correctiva i estiraments

Professora activitat: Montse Carretero

Dirigides a totes aquelles persones que tinguin problemes físics, tant d’esquena, posturals , tensions musculars o contractures.
En les classes practicarem una sèrie d’exercicis, moviments i estiraments, juntament amb tècniques respiració, per a ajudar-nos a poder corregir i reeducar la postura del nostre cos i integrar-la en la nostra vida quotidiana.
Amb la gimnàstica correctiva, aprendrem a conèixer el nostre cos i les seves possibilitats reals de moviment per tal de ser més conscients de la nostra propiocepció.

GIMNASTICA AMB CADIRES

Professora activitat: Montse Carretero

Activitat dirigida per gent gran i persones amb mobilitat reduïda, que volen manternir-se actives.Gimnàs / Sala de Spinning
SALA GIMNAS

Vine al casal i gaudeix del nostre servei de gimnàs. T’oferim un espai simple i suficient per poder exercitar el teu cos de forma lliure.

Aforament: 8 persones.

Actualment, no tenim servei d’ instructor/a personal per dur a terme rutines individuals.


sala spinning

Sala spinning amb aforament de 14 usuaris. Actualment és una activitat on l’usuari pot fer-ne ús de forma lliure durant l’horari del Casal. Demaneu informació a secretaria.

Actualment, no tenim servei de monitor/a per realitzar les classes.

Disposem de TV amb navegador en la qual s’ofereix als usuaris/es que facin classes virtuals amb les aplicacions disponibles.

Aquesta pàgina web fa servir galetesLes galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad