Menu Close
AIRE LLIURE

Bon dia a tothom, primer de tot esperem que tant vosaltres com les vostres famílies estigueu bé. Aquest dilluns 8 de juny entrem a la Fase 2 del desconfinament i el Casal vol començar a fer activitats a l’aire lliure. A continuació us detallem els horaris, peus i normes a seguir:


ACTIVITATS I HORARIS

PILATES dilluns i dimecres de 18:00 a 19:00
FIT-DANCE dilluns i dimecres de 19:00 a 20:00
SPINNING dilluns i dimecres de 20:00 a 21:00
CARDIO FITNESS dimarts i dijous de 18:00 a 19:00
ZUMBA dimarts i dijous de 19:00 a 20:00
STRONG dimarts i dijous de 20:00 a 21:00
GIMNÀS de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 21:00 dissabtes, diumenges i festius de 10:00 a 14:00


NORMATIVA

– Al Gimnàs, els usuaris amb hora reservada hauran de desinfectar el material que s’utilitzi tant abans de començar com en acabar. Us demanem que entre tots tinguem cura de complir les normes per anar tornant a la normalitat amb seguretat.
– El Gimnàs serà amb cita prèvia i amb un màxim de 3 persones a la mateixa hora, sent obligatori mantenir sempre la distància de 2 metres.
– Les classes dirigides seran d’un màxim de 10 alumnes.
– S’haurà de mantenir la distància entre alumnes de 2 metres.
– El quòrum mínim per poder fer la classe serà de 6 alumnes inscrits.
– S’´haurà de venir amb mascareta que no es treurà fins que no comenci la classe.
– Cada divendres obrirem les inscripcions pels socis i els dilluns pels no socis. Les places s’adjudicaran per ordre de rebuda. Les inscripcions s’han de demanar al mòbil del Xavi Gràcia 672 378 277 posant:

Activitat – Nom i cognom – Soci o No Soci – Dia i horari de la Classe.


PREUS

Classes dirigides : Socis – 4€/classe No Socis – 6€/classe
Sala Gimnàs: Socis – Gratuït No Socis – 6€/hora

El socis tindran una bonificació de 4€ per cada classe, com a compensació de les setmanes que el Casal ha estat tancat. No obstant el soci que tingui una inscripció feta i el dia de la classe no es presenti se li cobrarà els 4€ de l’import de la classe. El pagament es farà en efectiu el mateix dia de la classe abans de començar.


ENTRADA/SORTIDA

Tan mateix us informem que de moment i fins a nova ordre, l’entrada al Casal per fer les activitats a l’aire lliure o bé anar al gimnàs amb cita prèvia es farà per la Carretera on estan les pistes de Pàdel. A l’entrar es farà el control de temperatura i altres mesures de seguretat.

També us informem que a partir de dilluns la recepció estarà oberta només per a tràmits administratius. L’horari serà de dilluns a divendres de 09:00 a 14:00 hores.

Esperem que us agradi la nostra proposta.

Gràcies i salutacions

Casal Familiar

Altres

Aquesta pàgina web fa servir galetes Les galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad