Menu Close
destacada copy

Benvolgut soci/a

En primer lloc desitjar que tant tu com la teva família estigueu bé.

Referent a les quotes d’aquest mes i els següents mentre duri la crisi del coronavirus que ens obliga a tancar les nostres instal·lacions, et volem donar la següent explicació.

El Casal Familiar som una entitat sense ànim de lucre que invertim tots els recursos en les nostres instal·lacions i el nostre personal. El manteniment del club requereix una seguit d’accions fins i tot en aquesta situació totalment excepcional i imprevista.
Tot i no poder obrir, hem de seguir fent front a aquestes despeses (manteniment, subministraments, bancs, proveïdors…) que ens permetran tenir la instal·lació a punt per a quan puguem tornar a la normalitat.

Ara més que mai hem d’anar de la mà. El Casal Familiar és propietat dels socis i les sòcies i el nostre futur està a les vostres mans. A diferència de les instal·lacions municipals nosaltres no rebem ajuda pública així que sense les quotes dels propers mesos el nostre futur seria qüestionable.

Tan mateix, tal i com diuen els Estatuts de l’entitat, les quotes no es poden modificar si no és en Assemblea, d’aquí que de cara a l’Assemblea de 2021 ens podem plantejar alguna compensació. Igualment, estudiarem un cop acabi aquesta situació inusual, algun tipus de bonificació durant la temporada d’estiu.

Si que hem deixat de cobrar les diferents activitats dirigides, criteri que es mantindrà mentre les instal·lacions estiguin tancades.

Adjuntem la normativa de la Generalitat per si pot aclarir dubtes.

http://esport.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/nota-quotes-centres-i-clubs

Atentament

La junta

Altres

Aquesta pàgina web fa servir galetes Les galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad