Menu Close
2023 2024 Activitats esportives 2 4

240902 ACTIVITATS DIRIGIDES 2024/2025

2023 2024 Activitats esportives 2 4

[events_list]


Benvinguts/des a la nova temporada d’activitats dirigides!

Estem emocionats de presentar-vos una àmplia gamma d’activitats per a totes les edats i nivells de forma física. Aquesta temporada, hem preparat una programació diversa i innovadora per ajudar-vos a mantenir-vos actius, saludables i motivats. A continuació, trobareu una breu descripció de les activitats destacades:

Ioga i Meditació: Troba la teva pau interior i millora la teva flexibilitat amb les nostres sessions de ioga i meditació. Ideals per a reduir l’estrès i augmentar el benestar general.

Dansa del ventre
: Diverteix-te mentre balles al ritme de la música oriental amb les nostres classes . Perfecte per a cremar calories i gaudir d’una bona estona. Exercita i aporta elasticitat als músculs del sòl pelvià i a l’estructura òssia de la pelvis. Millora l’autoestima. 

Top fit: Enforteix el teu cos amb les classes de Top fit, una combinació d’exercicis que t’ajudarà a tonificar els teus músculs.  Amb diferents instruments com per exemple: steps, barres, peses, pilotes, gomes elàstiques, etc.

Cbfit: Benvinguts a les nostres sessions dirigides de Core i Ballet Fit! Aquestes activitats estan dissenyades per oferir una experiència completa de condicionament físic, combinant la força del Core amb la gràcia i l’elegància del Ballet Fit.

Gacfit: Experimenta una sessió d’alt rendiment amb les nostres classes de Gacfit Millora la teva resistència i crema calories al màxim exercitant glutis, cames i abdominals, alhora que tonifiques tot el cos.

TBC: Combinació de diferents exercicis que treballen totes les zones del cos utilitzant diferents elements per a ajudar-nos, com steps, barres o manuelles. Es tracta d’una disciplina similar al bodi pump que treballa pràcticament tots els músculs del cos. (Guia Fitness)

Pilates: Millora la teva postura, força i flexibilitat amb les nostres sessions de Pilates, dissenyades per a tots els nivells.

Crosstraining Teens: És un programa d’activitat física i hàbits saludables dissenyat especialment per a adolescents.
Com ho farem?
A través d’activitats dirigides combinades amb música, utilitzant la pròpia força del cos o altres elements externs com peses, kettlebells, barres, o amb l’ajuda de mobiliari extern de dins la sala o del carrer, sempre de forma supervisada i amb les possibilitats de cadascú. On es treballen els diferents grups musculars de tot el cos i el treball cardiovascular.

Sevillanes: És una oportunitat única per submergir-vos en aquesta dansa tradicional plena de passió i alegria. Les nostres classes estan dissenyades tant per a principiants com per a aquells que ja tenen experiència i volen perfeccionar la seva tècnica.

Gimnàstica en cadira i correctiva: Les activitats dirigides de gimnàstica en cadira i gimnàstica correctiva estan dissenyades per a persones que busquen millorar la seva salut física i benestar mitjançant exercicis adaptats a les seves necessitats individuals. Aquestes activitats són ideals per a persones amb mobilitat reduïda, problemes posturals o que busquen una manera segura i efectiva de mantenir-se actives.

No dubtis a inscriure’t i formar part de la nostra comunitat activa i saludable. Us esperem per gaudir junts d’aquesta nova temporada plena d’energia i benestar!

PRE-INSCRIPCIONS ACTIVITATS DIRIGIDES 2024/25

SOCI
ESCULL UNA O VARIES ACTIVITATS EN LES QUE ET VOLS INSCRIURE
ACTIVITAT(Obligatori)
Per l’activitat de Converses en anglès, podeu passar per secretaria fins el 2 de setembre a fer la pre-inscripció.
Aquest camp només és per validació i no s’ha de modificar.

Altres

Aquesta pàgina web fa servir galetes Les galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad