Menu Close

Informació d’interés

Recollida dorsals / horaris

La recollida de dorsals es farà el mateix diumenge a partir de les 7:30 h i fins a 10 minuts de l’inici de cada cursa/caminada. S’indicarà amb cartells el lloc de recollida de dorsals. El dorsal s’haurà de portar ben visible i s’haurà de portar al davant.

Per tal de recollir el dorsal heu de presentar el vostre DNI i el email que heu rebut en el moment de formalitzar la vostre inscripció

Juntament amb el dorsal als corredors de 10km i 21km s’els hi proporcionarà xip pel cronometratge que hauran de portar al calçat de la cursa.

Horaris de sortides:

• 8h30 sortida 21km
• 8h40 sortida 10km
• 8h45 sortida caminada
• 9h00 sortida infantil

Recollida bossa del corredor

A la següent imatge s’indica la zona de recollida de l’entrepa (botifarra) i la bossa del corredor. Per fer-ho haureu de presentar el vostre dorsal.

image 7

Zona d’aparcaments

1.- Aparcament zona Can Bodada de las parentes (com arribar)

image 3
Parking de Camí de Can Boada

2. Apartcament zona Bon Preu (com arribar)

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és parking-2.png
Parking Bon Preu

3. Aparcament carrer Ornetes (com arribar)

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és Screenshot-2021-11-10-at-22.12.55.png
Parking carrer Orenetes

Zona dutxes (com arribar)

image 4
Zona dutxes

Zona sortida/arribada (com arribar)

image 2
Sortida / Arribada

Aquesta pàgina web fa servir galetes Les galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad