Crónica de la 2ª Pujada al Ros

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

CRÓNICA CURSA

[/vc_column_text][vc_separator color=”custom” align=”align_left” border_width=”3″ el_width=”10″ accent_color=”#fb5b21″][vc_column_text]David Guarch es va imposar a la II Pujada al Ros – 38ª Cursa Casal Familiar amb un temps de 1:06:59 on la primera noia en creuar la línia de meta va ser la Tere Moyano amb un crono de 1:22:29.

Guarch, que l’any passat va quedar en quarta posició, aquesta vegada va arribar més en forma a la cursa de Viladecavalls i va superar a Lluís Tort (1:08:31) i Pau Nacenta (1:09:51), que van completar el podi. Tots tres van elogiar el recorregut de la cursa, reconeixent la seva duresa y exigència, però satisfets amb els seus cronos.

En categoria femenina, la Tere Moyano  es va mostrar visiblement emocionada en saber que havia quedat en primera posició, en ser el seu debut com a guanyadora d’una cursa. La van acompanyar al podi  Meritxell Sabate (1:31:54), segona, i Iciar Lucena (1:35:53) tercera.

En categoria local, el guanyador va ser Pere Fàbregues (1:10:23), cinquè a la general, mentre que la primera noia de Viladecavalls en acabar els 13 km va ser la Sandra Hidalgo (1:39:31).

Destacar també que cada vegada són més els nois joves que es preparen per afrontar la exigent Pujada al Ros. Aquest any per exemple vem comptar amb la presència del Joan Miró, de només 13 anys, i del Jan Ballbè de 15, que van fer un gran paper a la cursa.

Paral·lelament a la Pujada al Ros, com cada any es va celebrar la Minicursa de 3,5 kilòmetres per als menys agosarats. El guanyador va ser el local Lluis Isern amb un crono de 00: 14:22, mentre que en categoria femenina es va imposar també la corredora local Maria Maiques amb un temps de 00:16:02.

Com cada any les curses infantils va ser també un èxit on cada vegada veiem a més nens i nenes que gaudeixen corrent i que demostren una gran capacitat per afrontar les pujades i baixades del nostre poble i competeixen amb total fair play.

Un cop més tots els participants així com els seus acompanyants van gaudir d’una gran matinal atlètica en un entorn excepcional i tots els corredors ens van felicitar per l’organització de la cursa i el seu circuit, que tots han catalogat de molt exigent per les seves característiques, però brillant i amb un gran servei d’avituallaments i de repartiment de premis.

En total hi va haver 285 inscrits, 137 a la de 13 km, 42 a la Minicursa, 42 a la d’1 km i 63 a la de 2 km. No amaguem que ens agradaria que tant la Pujada al Ros, com la Minicursa i les curses infantils tinguessin un major volum de participació, així que us animem a que de cara a l’any que ve ens ajudeu a promoure la nostra cursa.

Per acabar, donar les gràcies a tots els patrocinadors que fan possible que cada any aquesta cursa, la segona més antiga de Catalunya amb 38 anys d’existència, pugui ser una realitat i un èxit.

Resultats Cursa.
Fotos de la Cursa del 2018.
Vídeo de la Cursa del 2018[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4000″ img_size=”full” alignment=”right” onclick=”img_link_large” css_animation=”fadeIn”][vc_single_image image=”4001″ img_size=”full” alignment=”right” onclick=”img_link_large” css_animation=”fadeIn”][vc_single_image image=”4004″ img_size=”full” alignment=”right” onclick=”img_link_large” css_animation=”fadeIn”][vc_single_image image=”4003″ img_size=”full” alignment=”right” onclick=”img_link_large” css_animation=”fadeIn”][/vc_column][/vc_row]

Aquesta pàgina web fa servir galetesLes galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.