Menu Close
unnamed

240623 REVETLLA SANT JOAN

unnamed

Estimats viladecavallencs i viladecavallenques!

Aquest 23 de juny, el Casal Familiar de Viladecavalls, amb el suport de l’Ajuntament de Viladecavalls, torna a organitzar el tradicional Sopar de Revetlla de Sant Joan! És una oportunitat única per gaudir d’una nit màgica plena de tradicions, bona companyia i un ambient festiu que ens uneix any rere any.

No us podeu perdre aquesta vetllada especial, on a més de degustar un deliciós sopar, tindreu l’oportunitat de col·laborar amb el Casal Familiar.

Després del sopar podreu gaudir d’excel·lents mojitos oferts pel casal familiar en gots ecològics i reutilitzables de https://www.ecofestes.com/.

És una manera perfecta de brindar pel futur del Casal familiar i contribuir a la sostenibilitat del planeta.

Us esperem a tots per fer d’aquesta nit de Sant Joan una experiència inoblidable!

No hi falteu, fem junts la màgia de Sant Joan!

Altres

Aquesta pàgina web fa servir galetes Les galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad