Menu Close
CORE 2

240531 CORE

CORE 2

Nom activitat: CORE

Nom del/la professor/a: ISA LÓPEZ

Benvinguts/des,

El 31 de maig de 19.00 a 20.30 h. l’Isa López tornará a impartir una Master class, aquesta vegada de CORE.

Una classe de core en és una sessió d’entrenament enfocada a enfortir els músculs de l’abdomen, l’esquena i la pelvis. Durant la classe, es realitzen exercicis específics per a millorar l’estabilitat, la resistència i la força d’aquesta zona del cos.

Els participants solen treballar en diferents postures i moviments per a activar els músculs profunds i millorar la postura corporal. És una disciplina que requereix concentració i control, però els beneficis per a la salut i el benestar físic són significatius. Anima’t a provar una classe de core i descobreix tot el que pot aportar a la teva rutina d’exercici!

Divendres 31 de maig de 19:00 a 20:30 h.
Preu soci: 5 euros
Preu no soci: 8 euros

Altres

Aquesta pàgina web fa servir galetes Les galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad