Menu Close
CORE 2

240531 CORE

CORE 2

Nom activitat: CORE

Nom del/la professor/a: ISA LÓPEZ

Benvinguts/des,

El 31 de maig de 19.00 a 20.30 h. l’Isa López tornará a impartir una Master class, aquesta vegada de CORE.

Una classe de core en és una sessió d’entrenament enfocada a enfortir els músculs de l’abdomen, l’esquena i la pelvis. Durant la classe, es realitzen exercicis específics per a millorar l’estabilitat, la resistència i la força d’aquesta zona del cos.

Els participants solen treballar en diferents postures i moviments per a activar els músculs profunds i millorar la postura corporal. És una disciplina que requereix concentració i control, però els beneficis per a la salut i el benestar físic són significatius. Anima’t a provar una classe de core i descobreix tot el que pot aportar a la teva rutina d’exercici!

Divendres 31 de maig de 19:00 a 20:30 h.
Preu soci: 5 euros
Preu no soci: 8 euros

Formulari Master class CORE

Nom(Obligatori)
Adreça(Obligatori)
Please enter a number from 18 to 99.
Modalitat:(Obligatori)
Consentiment de dades(Obligatori)
D’acord amb la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en un fitxer automatitzat per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit presentat en el registre del Casal Familiar. Autoritzo al Casal Familiar, en l’àmbit de les seves competències, a fer ús comercial de les fotografies i fer ús de les dades personals, per fer la tramesa d’informació general o especifica que pugui ser del meu interès. D’acord amb el dret d’informació establert en l’article 12 del mateix Llei Orgànica, pot sol·licitar tota l’informació sobre el tractament de les seves dades personals a l’empresa CASAL FAMILIAR DE VILADECAVALLS a traves del correu electrònic administracio@casalfamiliar.com
Grup Whatsapp(Obligatori)
a participar en el grup de WhatsApp de DANSA DEL VENTRE amb l’objectiu de assabentar-me d’informacions rellevants de l’activitat esportiva que realitzeu al Casal Familiar de Viladecavalls. Tanmateix, alguns dels aspectes que heu de tenir en compte si voleu participar són: 1.- Cuidar les formes (valora el missatge que vols realitzar i procura tenir en compte els membres del grup als qui et dirigeixes). 2.- Et recomanem que preguntis coses necessàries i/o rellevants amb l’activitat que es desenvolupa. 3.- Si no vols participar o formar part del grup, marxa amb cordialitat.

Altres

Aquesta pàgina web fa servir galetes Les galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad