Menu Close
2024 02 13 Meditacio 2

240305 MEDITACIÓ

2024 02 13 Meditacio 2

Nom activitat: MEDITACIÓ

Professor: Jose

Benvinguts/des


Descobreix la Pau Interior amb la Meditació

Avui, moltes persones busquen refugiar-se de l’estrès diari i connectar amb la pau interior a través de la meditació. Aquesta antiga pràctica, ofereix una oportunitat única per a la calma mental i el benestar emocional.

Les sessions de meditació, sovint realitzades en entorns tranquils i guiades per instructors experimentats, conviden a les persones a explorar la quietud interior. La meditació abraça diverses tècniques, des de la concentració en la respiració fins a la visualització guiada.

Aquesta pràctica no només proporciona un descans per al cervell, sinó que també pot millorar la concentració, reduir l’ansietat i fomentar una mentalitat positiva.

Descobreix la pau interior i uneix-te a la creixent comunitat de meditadors que gaudeixen dels beneficis transformadors d’aquesta pràctica mil·lenària.



Dimarts de 18:15 a 18:45h
Preu soci: 4 euros
Preu no soci: 12 euros

Altres

Aquesta pàgina web fa servir galetes Les galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad