ACTIVITATS 2024NOTICIAS-NOMENOTICIES-HOME-DESTACATUncategorized

240305 MEDITACIÓ

240305 MEDITACIÓ

2024 02 13 Meditacio 2

Nom activitat: MEDITACIÓ

Professor: Jose

Benvinguts/des


Descobreix la Pau Interior amb la Meditació

Avui, moltes persones busquen refugiar-se de l’estrès diari i connectar amb la pau interior a través de la meditació. Aquesta antiga pràctica, ofereix una oportunitat única per a la calma mental i el benestar emocional.

Les sessions de meditació, sovint realitzades en entorns tranquils i guiades per instructors experimentats, conviden a les persones a explorar la quietud interior. La meditació abraça diverses tècniques, des de la concentració en la respiració fins a la visualització guiada.

Aquesta pràctica no només proporciona un descans per al cervell, sinó que també pot millorar la concentració, reduir l’ansietat i fomentar una mentalitat positiva.

Descobreix la pau interior i uneix-te a la creixent comunitat de meditadors que gaudeixen dels beneficis transformadors d’aquesta pràctica mil·lenària.Dimarts de 18:15 a 18:45h
Preu soci: 4 euros
Preu no soci: 12 euros

Formulari Meditació

Nom(Obligatori)
Adreça(Obligatori)
Please enter a number from 18 to 99.
Modalitat:(Obligatori)
Consentiment de dades(Obligatori)
D’acord amb la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en un fitxer automatitzat per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit presentat en el registre del Casal Familiar. Autoritzo al Casal Familiar, en l’àmbit de les seves competències, a fer ús comercial de les fotografies i fer ús de les dades personals, per fer la tramesa d’informació general o especifica que pugui ser del meu interès. D’acord amb el dret d’informació establert en l’article 12 del mateix Llei Orgànica, pot sol·licitar tota l’informació sobre el tractament de les seves dades personals a l’empresa CASAL FAMILIAR DE VILADECAVALLS a traves del correu electrònic administracio@casalfamiliar.com
Grup Whatsapp(Obligatori)
a participar en el grup de WhatsApp de MEDITACIÓ amb l’objectiu de assabentar-me d’informacions rellevants de l’activitat esportiva que realitzeu al Casal Familiar de Viladecavalls. Tanmateix, alguns dels aspectes que heu de tenir en compte si voleu participar són: 1.- Cuidar les formes (valora el missatge que vols realitzar i procura tenir en compte els membres del grup als qui et dirigeixes). 2.- Et recomanem que preguntis coses necessàries i/o rellevants amb l’activitat que es desenvolupa. 3.- Si no vols participar o formar part del grup, marxa amb cordialitat.

Aquesta pàgina web fa servir galetesLes galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad