ActivitatsACTIVITATS 2024

240216 INICIACIÓ AL REIKI

240216 INICIACIÓ AL REIKI

2024 02 16 Reiki

Taller impartit per Jordi Julià

El Reiki és un sistema de sanació natural d’origen japonès, basat en utilitzar l’energia vital per harmonitzar, equilibrar i afavorir la salut d’un mateix i la dels altres.

Ens pot ajudar a millorar el dolor, l’estrès, la fatiga, la depressió i l’ansietat.

El Reiki és una teràpia natural mil·lenària i manual amb la qual es busca a través de la imposició de les mans canalitzar l’energia vital.

Divendres 16 de febrer 2024
19:30 – 20:45

No soci: 15 euros
Soci: 10 euros

No s’admeten bonus

Mínim 5 persones

Màxim 15 persones

No s’admeten devolucions. Només és retornarà l’import de l’activitat en cas de que el Casal Familiar la suspengui

Iniciació al Reiki

Nom(Obligatori)
Adreça(Obligatori)
Please enter a number from 18 to 99.
Modalitat:(Obligatori)
Consentiment de dades(Obligatori)
D’acord amb la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en un fitxer automatitzat per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit presentat en el registre del Casal Familiar. Autoritzo al Casal Familiar, en l’àmbit de les seves competències, a fer ús comercial de les fotografies i fer ús de les dades personals, per fer la tramesa d’informació general o especifica que pugui ser del meu interès. D’acord amb el dret d’informació establert en l’article 12 del mateix Llei Orgànica, pot sol·licitar tota l’informació sobre el tractament de les seves dades personals a l’empresa CASAL FAMILIAR DE VILADECAVALLS a traves del correu electrònic administracio@casalfamiliar.com
Grup Whatsapp(Obligatori)
a participar en el grup de WhatsApp de INICIACIÓ AL REIKI amb l’objectiu de assabentar-me d’informacions rellevants de l’activitat esportiva que realitzeu al Casal Familiar de Viladecavalls. Tanmateix, alguns dels aspectes que heu de tenir en compte si voleu participar són: 1.- Cuidar les formes (valora el missatge que vols realitzar i procura tenir en compte els membres del grup als qui et dirigeixes). 2.- Et recomanem que preguntis coses necessàries i/o rellevants amb l’activitat que es desenvolupa. 3.- Si no vols participar o formar part del grup, marxa amb cordialitat.
Aquest camp només és per validació i no s’ha de modificar.

Aquesta pàgina web fa servir galetesLes galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad