Menu Close
2024 02 01 LLIGA FRONTENIS 1

240205 ACTIVITAT LLIGA FRONTENIS

2024 02 01 LLIGA FRONTENIS 1

Nom activitat: LLIGA FRONTENIS


Benvinguts/es a la nostra Lliga de Frontó!  

La lliga serà amb format americà, es refereix a un sistema de competició en el qual els participants no són eliminats després de cada partit, sinó que continuen participant al llarg de tota la lliga. Cada participant tindrà en cada partit una parella diferent. Després de cada partit, s’atorguen punts segons el resultat.

Al final de la lliga, les classificacions es determinen segons l’acumulació de punts al llarg de tots els partits, i els jugadors millor classificats rebran premis segons el seu rendiment general.

Aquest format busca proporcionar una experiència equitativa i emocionant per a tots els participants, fomentant la competició i el desenvolupament de les habilitats al llarg de la temporada.

Com participar:

Inscripció: Ompliu el formulari d’inscripció disponible al nostre lloc web abans del 2 de febrer del 2024.
El límit de participants és de 12.

En el preu de participació s’inclouen pot de pilota i aigües en cada partit. Hi haurà trofeus per els guanyadors i regal sorpresa per tots els participants.

No deixeu passar aquesta oportunitat d’immersió en el món del frontó.

Inscriviu-vos avui mateix i prepareu-vos per una lliga inoblidable!

Altres

Aquesta pàgina web fa servir galetes Les galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad