ACTIVITATS 2024

240205 ACTIVITAT LLIGA FRONTENIS

240205 ACTIVITAT LLIGA FRONTENIS

2024 02 01 LLIGA FRONTENIS 1

Nom activitat: LLIGA FRONTENIS


Benvinguts/es a la nostra Lliga de Frontó!  

La lliga serà amb format americà, es refereix a un sistema de competició en el qual els participants no són eliminats després de cada partit, sinó que continuen participant al llarg de tota la lliga. Cada participant tindrà en cada partit una parella diferent. Després de cada partit, s’atorguen punts segons el resultat.

Al final de la lliga, les classificacions es determinen segons l’acumulació de punts al llarg de tots els partits, i els jugadors millor classificats rebran premis segons el seu rendiment general.

Aquest format busca proporcionar una experiència equitativa i emocionant per a tots els participants, fomentant la competició i el desenvolupament de les habilitats al llarg de la temporada.

Com participar:

Inscripció: Ompliu el formulari d’inscripció disponible al nostre lloc web abans del 2 de febrer del 2024.
El límit de participants és de 12.

En el preu de participació s’inclouen pot de pilota i aigües en cada partit. Hi haurà trofeus per els guanyadors i regal sorpresa per tots els participants.

No deixeu passar aquesta oportunitat d’immersió en el món del frontó.

Inscriviu-vos avui mateix i prepareu-vos per una lliga inoblidable!

LLIGA DE FRONTENIS

Nom(Obligatori)
Adreça(Obligatori)
Please enter a number from 18 to 99.
Modalitat:(Obligatori)
Consentiment de dades(Obligatori)
D’acord amb la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en un fitxer automatitzat per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit presentat en el registre del Casal Familiar. Autoritzo al Casal Familiar, en l’àmbit de les seves competències, a fer ús comercial de les fotografies i fer ús de les dades personals, per fer la tramesa d’informació general o especifica que pugui ser del meu interès. D’acord amb el dret d’informació establert en l’article 12 del mateix Llei Orgànica, pot sol·licitar tota l’informació sobre el tractament de les seves dades personals a l’empresa CASAL FAMILIAR DE VILADECAVALLS a traves del correu electrònic administracio@casalfamiliar.com
Grup Whatsapp(Obligatori)
a participar en el grup de WhatsApp de LLIGA FRONTENIS amb l’objectiu de assabentar-me d’informacions rellevants de l’activitat esportiva que realitzeu al Casal Familiar de Viladecavalls. Tanmateix, alguns dels aspectes que heu de tenir en compte si voleu participar són: 1.- Cuidar les formes (valora el missatge que vols realitzar i procura tenir en compte els membres del grup als qui et dirigeixes). 2.- Et recomanem que preguntis coses necessàries i/o rellevants amb l’activitat que es desenvolupa. 3.- Si no vols participar o formar part del grup, marxa amb cordialitat.

Aquesta pàgina web fa servir galetesLes galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad