ACTIVITATS 2024

240102 NOVA ACTIVITAT KICKBOXING

240102 NOVA ACTIVITAT KICKBOXING

WhatsApp Image 2023 12 21 at 18.31.38

Avui tenim l’oportunitat de plantejar-nos una pregunta important: com podem mantenir un estil de vida actiu, saludable i alhora emocionant? La resposta pot ser tan senzilla com apuntar-se al món del KICKBOXING.

Per això estem molts contents de començar al pròxim 2 de gener aquesta activitat al Casal Familiar de la mà del Erik Muñoz, campió de Catalunya tots els dimarts i dijous de 18.00h a 19.00h

El kickboxing, conegut també com a “boxa amb cames”, no és només una forma d’entrenament, sinó una experiència completa que beneficia el teu cos i la teva ment. Aquesta disciplina, que combina els cops de puny de la boxa amb les puntades del Karate i del Muai Thai és una fusió entre disciplines que la converteix en una de les més cridaneres de les arts marcials mixtes.

Dimarts 02 de gener 2024
18:00h – 19.00h

Introdueix les teves dades per reservar-te una plaça a l’activitat.

Formulari kickboxing

Nom(Obligatori)
Adreça(Obligatori)
Please enter a number from 18 to 99.
Modalitat:(Obligatori)
Consentiment de dades(Obligatori)
D’acord amb la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en un fitxer automatitzat per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit presentat en el registre del Casal Familiar. Autoritzo al Casal Familiar, en l’àmbit de les seves competències, a fer ús comercial de les fotografies i fer ús de les dades personals, per fer la tramesa d’informació general o especifica que pugui ser del meu interès. D’acord amb el dret d’informació establert en l’article 12 del mateix Llei Orgànica, pot sol·licitar tota l’informació sobre el tractament de les seves dades personals a l’empresa CASAL FAMILIAR DE VILADECAVALLS a traves del correu electrònic administracio@casalfamiliar.com
Grup Whatsapp(Obligatori)
a participar en el grup de WhatsApp de KICKBOXING amb l’objectiu de assabentar-me d’informacions rellevants de l’activitat esportiva que realitzeu al Casal Familiar de Viladecavalls. Tanmateix, alguns dels aspectes que heu de tenir en compte si voleu participar són: 1.- Cuidar les formes (valora el missatge que vols realitzar i procura tenir en compte els membres del grup als qui et dirigeixes). 2.- Et recomanem que preguntis coses necessàries i/o rellevants amb l’activitat que es desenvolupa. 3.- Si no vols participar o formar part del grup, marxa amb cordialitat.

Aquesta pàgina web fa servir galetesLes galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad