Menu Close
WhatsApp Image 2023 12 21 at 18.31.38

240102 NOVA ACTIVITAT KICKBOXING

WhatsApp Image 2023 12 21 at 18.31.38

Avui tenim l’oportunitat de plantejar-nos una pregunta important: com podem mantenir un estil de vida actiu, saludable i alhora emocionant? La resposta pot ser tan senzilla com apuntar-se al món del KICKBOXING.

Per això estem molts contents de començar al pròxim 2 de gener aquesta activitat al Casal Familiar de la mà del Erik Muñoz, campió de Catalunya tots els dimarts i dijous de 18.00h a 19.00h

El kickboxing, conegut també com a “boxa amb cames”, no és només una forma d’entrenament, sinó una experiència completa que beneficia el teu cos i la teva ment. Aquesta disciplina, que combina els cops de puny de la boxa amb les puntades del Karate i del Muai Thai és una fusió entre disciplines que la converteix en una de les més cridaneres de les arts marcials mixtes.

Dimarts 02 de gener 2024
18:00h – 19.00h

Introdueix les teves dades per reservar-te una plaça a l’activitat.

Altres

Aquesta pàgina web fa servir galetes Les galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad