Menu Close
federacio catalana de vehicles historics informacio publica de lesborrany del nou reglament de vehicles historics 566 min 220727093109

231202 ASSAMBLEA DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE VEHICLES HISTÒRICS

federacio catalana de vehicles historics informacio publica de lesborrany del nou reglament de vehicles historics 566 min 220727093109

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 2023

El dissabte 2 de decembre, al Casal Familiar de Viladecavalls, es va celebrar l’assemblea anual de la FCVH amb la presència de 31 clubs federats i la delegació de vot de 7 altres clubs. L’ordre del dia, gairebé aprovat per unanimitat, va reflectir l’impressionant creixement dels clubs federats, passant de 49 entitats el 2020 a 115 el 2022. Entre els temes destacats es van incloure la presentació de la 2a edició de la COPA CATALANA CLÀSSICS CCC-FCVH 2023, la positiva recepció de la web i xarxes socials de la FCVH i la consolidació de la federació com a referent en el sector de vehicles clàssics/històrics.

L’assemblea anual de la FCVH va destacar el notable creixement dels clubs federats, passant de 49 entitats el 2020 a 115 el 2022. Es va informar sobre els certificats de CO2 de l’exercici actual i es va presentar la segona edició de la COPA CATALANA CLÀSSICS CCC-FCVH 2023, amb proves planificades a cada província de Catalunya. La acceptació positiva de la web i les xarxes socials de la FCVH va ser ressaltada, demostrant una consolidació com a referent en el sector dels vehicles clàssics/històrics. Es va subratllar la necessitat de continuar amb la pedagogia cap als socis dels clubs per fomentar la participació i reforçar la FCVH mitjançant l’obtenció del carnet voluntari de federat. Les gestions amb les diverses administracions, incloent IVTM i ZBE, van ser destacades.

A més, l’assemblea va aprovar la secció esportiva, així com el balanç i estat de comptes del 2022 amb només una abstenció. El pressupost per al 2023 també va rebre aprovació, tot reafirmant el compromís del president i la junta directiva de mantenir i continuar treballant per una federació forta enfrontant els canvis actuals i futurs.

Lloc: Sala teatre

Dissabte 2 de desembre 2023
12.00 – 14.00h del matí

Altres

Aquesta pàgina web fa servir galetes Les galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad