Menu Close
MicrosoftTeams image 25 802x709 1

231128 JORNADES DE DEMOSTRACIÓ PRÀCTICA DE MAQUINÀRIA FORESTAL

MicrosoftTeams image 25 802x709 1

XERRADA AL CASAL FAMILIAR DE VILADECAVALLS I POSTERIOR DEMOSTRACIÓ ALS NOSTRES BOSCOS

El Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC), en col·laboració amb el projecte europeu FIRE-RES, ha organitzat dues jornades de camp a Viladecavalls i Odèn per mostrar a les empreses forestals una nova generació de processadores forestals, màquines versàtils i de petites dimensions que realitzen tot el treball de bosc. Les demostracions es van centrar en zones amb boscos joves, destacant les màquines per les seves dimensions reduïdes, que disminueixen costos d’adquisició i de manteniment. Les jornades, coordinades pel CTFC i el Consell de Recerca Nacional d’Itàlia, es van emmarcar dins del projecte FIRE-RES, que busca desenvolupar estratègies per prevenir incendis forestals. Francesc Cano del CTFC destaca l’ús d’aquesta maquinària lleugera per millorar la gestió forestal a Catalunya, abaratint els treballs i contribuint a la prevenció d’incendis.

Xerrada a càrrec: Francesc Cano (Director Adjunt de Transferència)

Lloc: Sala teatre

Dimarts 28 de novembre 2023
9.30 – 10.30h del matí

Els esdeveniments han reunit a més de 130 persones vinculades al sector forestal de Catalunya, Aragó i Balears des d’administracións i empreses finas a estudiants d’escoles agràries.

Altres

Aquesta pàgina web fa servir galetes Les galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad