Menu Close

CURSETS DE NATACIÓ 2024

LOGO CASAL 512 e1629487557749
abac logo

Com no podia ser d’una altra manera, també s’oferiran cursos de natació per aquells i aquelles que vulguin continuar perfeccionant la seva tècnica o vulguin familiaritzar-se amb l’entorn aquàtic. Ho tindrem tot a la piscina del Casal Familiar de Viladecavalls.

 • Per aquells que estiguin en un nivell de familiarització amb l’aigua, donar les primeres pinzellades per tal de poder garantir el coneixement dels principis bàsics dels aspectes que es caracteritzen amb l’aigua. Utilitzant una metodologia de jocs i aparells que ens ajudaran a dominar la flotabilitat i que acompanyaran al participant en tot el curs.
 • D’altre banda, també s’ajustaran grups per aquells participants que puguin entrar dins d’un grup de perfeccionament de la tècnica.

Dades importants

Franges horàries:

 • Data inici curset: 25 juny del 2024
 • Data final curset: 19 de juliol del 2024
 • 15:00 – 16:00
 • 16:00 – 17:00
 • 17:00 – 18:00

Edat: de 3 a 14 anys

Preus:

 • Socis del casal: 80€
 • No socis del casal: 115€

Aquest any com a novetat oferim un nou servei de recollida per als nens de la llar d’infants de Viladecavalls durant el període d’horari intensiu (1 de juliol al 19 de juliol) per tal que els nens puguin gaudir del curset de piscina. El cost d’aquest servei durant tot el curset és de 42 €. Si es vol gaudir d’aquest servei a dia esporàdic el cost per dia és de 5 €. Per gaudir d’aquest servei a dia esporàdic cal informar i procedir al pagament del servei el dia anterior al servei com a màxim.

2024 – Cursets de Natació

Us presentem el formulari d’inscripció als cursets de natació 2024 del Casal Familiar. Cal omplir la butlleta d’inscripció sense descuidar cap camp obligatori.

DADES DE L'INSCRIT/A

Max. file size: 256 MB.

DADES GENERALS

DD slash MM slash YYYY

INFORMACIÓ SANITÀRIA

Pateix alguna malaltia crònica? (En cas afirmatiu presenteu informe mèdic al coordinador)(Obligatori)
Es mareja amb facilitat?(Obligatori)
És al·lèrgic a alguna substància, element, aliment o medicament?(Obligatori)

Empleneu en cas que sigui necessari:

ALTRES INFORMACIONS D'INTERÈS

El nen/a sap nedar?(Obligatori)
Utilitza ulleres d'aigua(Obligatori)
Ha fet algun curset de natació(Obligatori)
Dins l'aigua:(Obligatori)
Actitud:(Obligatori)

Franja horària / Nivell

Preu del curset:
 • Socis del casal 80€
 • No socis del casal 115 €
Preu recollida a la llar d’infants de Viladecavalls:
 • Tot el curs 42€
 • Dia esporàdic 5€
Seleccioneu l'horari(Obligatori)
Vull recollida del nen a la llar d'infants tot el curset(Obligatori)
Indiqueu el nivell del vostre fill

PUBLICACIÓ D'IMATGES

de l’activitat Cursets de Natació al Casal Familiar de Viladecavalls Estiu 2024, autoritza l’empresa Àbac Serveis Educatius i de lleure S.L. i al Casal Familiar de Viladecavalls a utilitzar les imatges de l’activitat que es durà a terme durant les Activitats d’Estiu de Viladecavalls 2024, en les quals apareix el meu fill/filla en la pàgina web de l’empresa organitzadora d’aquesta activitat, amb la única finalitat de mostrar de manera gràfica aquesta activitat.
Acceptació(Obligatori)

AUTORITZACIÓ DE L'ACTIVITAT

de l’activitat Cursets de Natació al Casal Familiar de Viladecavalls Estiu 2024, autoritza al meu fill/filla a realitzar les Activitats d’Estiu de Viladecavalls 2024 amb l’empresa Àbac Serveis Educatius i de Lleure S.L.
Acceptació(Obligatori)
Aquest camp només és per validació i no s’ha de modificar.

Aquesta pàgina web fa servir galetes Les galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad