Menu Close
WhatsApp Image 2023 09 06 at 16.41.30

ACTIVITATS PÀDEL

10è ANIVERSARI PÀDEL CASAL

WhatsApp Image 2023 09 06 at 16.41.30

Celebra amb nosaltres el desè aniversari del nostre club de pàdel! 

No et perdis el torneig especial que hem preparat per a commemorar aquesta increïble ocasió! 

Vine i gaudeix d’un emocionant dia ple d’esport, diversió i companyia. Hi haurà premis per als campions i sorpreses per a tots els participants. 

Per participar en el torneig, no importa si ets un jugador experimentat o estàs començant, tots són benvinguts a unir-se a l’acció!

T’esperem per a celebrar junts una dècada de passió pel pàdel! No t’ho pots perdre! 


ACTIVITATS CASAL FAMILIAR

Més propostes pel desè aniversari del nostre club de pàdel! 

Gaudeix d’una programació d’activitats que s’han organitzat pel cap de setmana 16 i 17 de setembre.

Com esdeveniment clau, et convidem al dinar de germanor que farem el diumenge. Consulta tota la documentació en el paràgraf que trobaràs a continuació.

CARTEL CASAL 10e PADEL

Dinar de germanor

El proper diumenge 17 de setembre, us convidem a un esdeveniment especial en el marc de la celebració del 10è aniversari del Pàdel Casal Familiar. Aquesta serà una oportunitat única per a tots nosaltres per retrobar-nos, compartir moments agradables i celebrar una dècada de connexions i amistats construïdes al voltant del casal familiar.

La cita tindrà lloc a les instal·lacions de la pista de frontenis del Casal Familiar. Com a part d’aquesta jornada festiva, hem preparat un dinar de germanor que esdevindrà el punt culminant de la nostra reunió. Les taules i cadires estaran disposades estratègicament perquè pugueu gaudir d’una estona de converses agradables

Porteu-vos el dinar i juntament amb un deliciós i variat aperitiu que proporcionarà el Casal familiar, prepareu-vos per gaudir d’una jornada de celebració. No us ho perdeu!!

Si teniu ganes de refrescar-vos, no us preocupeu, ja que també tindrem un servei de bar a la vostra disposició.

L’hora d’obertura del espai per tal que pugueu dinar serà les 14:00 hores.

Altres

Aquesta pàgina web fa servir galetes Les galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad