Menu Close
Imatge Viladecavalls octubre2023
Imatge Viladecavalls octubre2023

Dona sang, dijous 5 d’octubre a Viladecavalls

  • Per poder mantenir les reserves de sang en un estat òptim, s’espera que prop de 40 persones vinguin a donar sang al Casal Familiar de Viladecavalls.
  • A més, en aquesta campanya, els menors de 40 anys també podran apuntar-se al Registre de Donants de Moll d’Os
  • Des de l’Ajuntament, El Casal Familiar i el Banc de Sang animem els veïns i veïnes a donar sang.
  • Cada dia fan falta 1.000 donacions de sang per donar resposta a les necessitats dels pacients.

Dijous 5 d’octubre posem en marxa una nova campanya de donació de sang en horari de 17 a 20,30 hores  al Casal Familiar de Viladecavalls. 

Al web donarsang.gencat.cat es pot reservar cita.

A més, tots els menors de 40 anys, podran apuntar-se al Registre de Donants de Moll d’Os a través d’una mostra de sang. Per fer-ho, només és necessari avisar a l’equip professional del Banc de Sang que hi hagi a la campanya. 

Cal que més joves s’hi registrin per augmentar les possibilitats de trasplantament de pacients amb leucèmia. Cada any, 5.000 persones són diagnosticades amb aquesta malaltia a l’Estat espanyol, i el trasplantament de medul·la òssia és l’única esperança per a molts afectats de leucèmia i altres malalties de la sang.

Les persones que han realitzat un viatge  poden consultar prèviament el web donarsang.gencat.cat/viatges per comprovar si hi ha algun impediment per donar sang un cop s’ha tornat.

Informació relacionada

Per a què es fa servir la sang?

https://www.bancsang.net/blog/que-servir-sang/

Testimonis de persones que han necessitat sang:

https://www.moltesgracies.net/

Fotos sobre donació de sang

https://www.flickr.com/photos/bancsang/

Altres

Aquesta pàgina web fa servir galetes Les galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad