Festa major 2022 – Campionat natació

Inscripció campionat de natació Festa Major 2022

Screenshot 2022 07 01 at 10.33.38

Competicions per franges d’edat.
Activitat gratuïta i refrescant!
Apunta-t’ho a l’agenda! Ens veiem el dissabte 9 de Juliol de 2022 a
les 10.45 h a la Piscina del Casal Familiar de Viladecavalls!

Screenshot 2022 07 01 at 10.34.00

Convocatòria
Tots els participants al campionat de natació de les diferents categories queden convocats a la Piscina del Casal a les 10.45h del dissabte 9 de juliol de 2022.

Inici de les competicions a les 11.00h

Normes

  • Premis pels tres primers classificats de cada categoria. Els premis es repartirana la finalització de totes les competicions.
  • De les categories 2 a 7, hi haurà un màxim de 8 nedadors. En cas que s’inscriguin més de 8 persones a la mateixa categoria es faran rondes dedesempat.
  • Els participants menors de 10 anys hauran d’accedir amb algun adult que se’n faci càrrec. Els menors de 11 a 16 anys que vinguin sols hauran de portar una autorització dels pares o tutors

    Polsa el següent enllaç per descarregar el document d’autorització: descarregar

  • El màxim d’inscripcions és de 16 persones a la mateixa categoria. En cas que hi hagi més inscrits s’obrirà una llista d’espera, per si hi hagués alguna baixa.
  • Es recomana l’ús d’ulleres de natació.
  • Un cop acabada la competició, els participants d’aquella categoria hauran de sortir de l’aigua per poder deixar pas a la següent cursa.
  • El Casal Familiar es reserva el dret de modificació/cancel·lació de l’activitat.
  • Cal inscriure’s en el següent formulari per tal de participar en l’activitat.
Aquesta pàgina web fa servir galetesLes galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad