Escola Revelé

ESCOLA DE DANSA RELEVÉ


L’escola de dansa del Casal Familiar de Viladecavalls neix amb l’objectiu d’oferir formació en diferents estils i modalitats de dansa i el ball. L’escola està sota la coordinació de Raquel Forte.

L’Escola Relevé es va inaugurar el passat juny del 2021, en aquest primer any s’han creat les següents modalitats:

  • Pre-Ballet
  • Ballet
  • Hip-Hop Infantil

En un futur pròxim Casal Familiar té la intenció d’obrir/ampliar les modalitats oferides als nostres usuaris com “Hip-Hop Junior” de cara als més grans o “Dance Mamis” per donar cabuda a tots aquells adults que vulguin iniciar-se.

Contactes:
Núm. Tel. Raquel Forte: 626384149
Intagram: @releve_escoladansa


Professora: Giuliana Restivo

Pre-Ballet: El preballet correspon a l’etapa d’iniciació a la Dansa Clàssica. En Relevé introduïm de forma gradual les primeres rutines del ballet a través del joc, la improvització i coreografies simples.


Professora: Giuliana Restivo

Amb aquesta activitat en Relevé volem aconseguir:

– Estimular la circulació sanguínia i sistema respiratori.
– Ajuda a la correcció postural.
– Millora la coordinació, equilibri i agilitat.
– Desenvolupament de l’expressió corporal.
– Potenciació de l’autoestima i treball en equip.


Professora: Raquel Forte

Ballar Hip-Hop és la forma més divertida de fer esport. Els nens i nenes que fan aquesta modalitat començaran amb passos bàsics que a mesura que evolucionin se n’aniran ajuntant i formant una coreografia simple, però molt potents!

Aquesta pàgina web fa servir galetesLes galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad