Escola de dansa del casal

ESCOLA DE DANSA DEL CASAL

L’escola de dansa del Casal Familiar de Viladecavalls neix amb l’objectiu d’oferir formació en diferents estils i modalitats de dansa i el ball.

L’Escola de dansa del Casal es va inaugurar el passat juny del 2021


CLÀUSULES A TENIR EN COMPTE EN EL MOMENT D’EFECTUAR L’INSCRIPCIÓ:

1.- EL PAGAMENT DE LA MENSUALITAT S’HA DE FER EN EFECTIU ABANS DEL DIA 5 DE CADA MES.
2.- LES ACTIVITATS ACABEN EL 30 DE JUNY.
3.- AL SETEMBRE I AL JULIOL ES FARAN CLASSES DEPENENT DEL NOMBRE D’ALUMNES.
4.- EL CASAL TÉ EL DRET D’ANUL·LAR O MODIFICAR QUALSEVOL ACTIVITAT SI HO CREU NECESSARI.
5.- LES BAIXES S’HAURAN DE NOTIFICAR ABANS DEL DIA 25 DEL MES ANTERIOR.
6.- LES ALTES EFECTUADES DURANT LA PRIMERA QUINZENA DEL MES PAGARAN EL TOTAL DE LA QUOTA I LES ENTREGADES A LA SEGONA QUINZENA PAGARAN LA MEITAT D’AQUESTA.
7.- SI ES DEIXA DE PAGAR UNA MENSUALITAT I L’USUARI TORNA DURANT ELS SEGÜENTS MESOS, S’HAURÀ D’ABONAR UNA ALTRA VEGADA LA MATRÍCULA.
8.- LA NO ASSISTÈNCIA A LES CLASSES DURANT UN MÉS PER MOTIUS ALIENS AL CASAL NO EXIMEIX DEL PAGAMENT DE LA QUOTA MENSUAL. PER TAL DE NO ABONAR LA MENSUALITAT CALDRÀ SOL·LICITAR LA BAIXA SI L’ALUMNE NO POT ASSISTIR A LES CLASSES.

Aquesta pàgina web fa servir galetesLes galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad