CERTIFICAT DIGITAL COVID-19

CERTIFICAT DIGITAL COVID-19

T’AJUDEM AMB EL TEU CERTIFICAT DE VACUNACIÓ


QUE ÉS EL CERTIFICAT COVID?

Per tal d’entendre tot plegat, des de la Generalitat de Catalunya ens defineixen el certificat COVID de la següent forma:
“El certificat COVID digital de la UE és un document que acredita la situació d’una persona respecte a la COVID-19. Facilita la mobilitat entre els estats membres de la Unió Europea i permet accedir a determinats espais, com ara zones interiors de restaurants, locals d’oci nocturn, gimnasos, celebracions amb ball en recintes tancats i també residències de gent gran.
(paràgraf extret de GENCAT, 25 novembre 2021)

A CONTINUACIÓ T’EXPLIQUEM COM PODER FER-HO:


Pàgines del teu interès:

Situació COVID-19

Passaport Covid-19:


SEGUINT LES MESURES VIGENTS DEL PROCICAT PER LA COVID, A PARTIR DEL DIVENDRES 3 DE DESEMBRE, ELS USUARIS I USUÀRIES DEL CASAL FAMILIAR HAURAN DE PRESENTAR EL CERTIFICAT COVID PER PODER ACCEDIR A FER ÚS DE LES INSTAL·LACIONS.

PER QUALSEVOL QÜESTIÓ PODEU CONSULTAR AMB EL PERSONAL DE RECEPCIÓ.


Teniu en compte que segons el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya:

La mesura del certificat COVID, adoptada sota la cobertura jurídica de la Llei orgànica 3/1986, de 14 d’abril, de mesures especials en matèria de salut pública, en coherència amb les altres lleis sanitàries, suposa una afectació als drets fonamentals a la igualtat (article 14 CE) i a la intimitat (article 18 CE) de caràcter tènue, en els termes de la Sentència 1112/2021, de 14 de setembre, de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Suprem, confrontats amb la potent presència dels drets fonamentals a la vida i la integritat física (article 15 CE) i amb la protecció de la salut (article 43 CE), que defensa l’interès general de tots a sobreviure a la COVID-19. La Sentència esmentada també ha establert els paràmetres que la mesura, en tant que afecta drets fonamentals, ha de complir per poder superar, subjecta a la garantia de control judicial, el judici de proporcionalitat en la seva triple vessant: idoneïtat, necessitat i proporcionalitat de la mesura.

Aquesta pàgina web fa servir galetesLes galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad