40a Cursa Casal Familiar – 4a Pujada al Ros 2022 – Reglament

vila
Screenshot 2022 04 28 at 16.18.12
logotip despatx

Reglament 40a Cursa casal familiar – 4a pujada al Ros 2022

El fet d’inscriure’s o participar a la prova representa la total acceptació i respecte d’aquest reglament. La seva interpretació i tot allò que no queda expressament regulat, serà decidit per la organització, basant-se en el reglament de la Federació.

Amb la inscripció a la cursa es dona per fet que el/la participant accepta el document d’auto-responsabilitat i el reglament de la cursa.

Si la persona que s’inscriu, i finalment no pot participar a la prova, l’organització no farà cap devolució ni canvi,.

L’organització es reserva el dret a canviar la data o el recorregut, sense que hi hagi dret a reclamar cap compensació per part dels inscrits. De la mateixa manera, l’organització es reserva el dret a ampliar el període d’inscripció de la cursa, per qualsevol dels col·lectius participants, si així ho considera oportú.

La participació a la cursa està sota la responsabilitat i propi risc dels/les participants on recau la decisió de participar a la cursa, i eximeixen a l’organització de les reclamacions o demandes basades en suposades accions dels/les participants o altres que actuïn a favor seu, també de les reclamacions o demandes resultants dels danys o malaltia que puguin succeir als/les participants i als seus materials inclosa la pèrdua, i que accepten un cop han fet la inscripció. Els/les participants en el moment de la recollida de dorsal accepten el reglament i manifesten trobar-se físicament aptes per a l’esdeveniment.

És obligatori seguir les indicacions del personal de l’organització. En cas d’abandonament, cal informar-ho el més aviat possible a l’organització ja sigui als punts de control, organització o a el telèfon d’emergència. Més detalls a l’apartat de seguretat i abandonament d’aquest document.

És obligatori portar el dorsal ben visible a la part davantera. La manipulació d’aquest es motiu de desqualificació. Els/les atletes sense dorsal, no podran ni sortir, ni entrar a meta. El personal de l’organització s’encarregaran d’aplicar aquesta normativa.

S’ha de respectar els recorreguts marcats i evitar sortir dels camins i corriols establerts. La manipulació de senyalització, llançament de deixalles o actes incívics seran motius de desqualificació.

El cronometratge s’establirà mitjançant sistema de xip electrònic que només proporciona l’organització. S’ha de portar un únic xip als cordons de la sabata sense doblegar i retornar-lo a l’arribada.

El corredor només pot porter el xip que li correspon al seu dorsal.

En cas d’abandonament o pèrdua del xip es desqualifica al corredor. En cas de malmetre o de pèrdua del xip s’haurà d’abonar l’import corresponent al seu cost (4€).

En cas que les condicions climatològiques ho aconsellin, es faria un recorregut alternatiu que es comunicarà per xarxes socials, web i previ a la sortida. Si, es donés el cas, d’un canvi del recorregut alternatiu una vegada efectuada la sortida, aquest es comunicarà als participants als punts de control.

En cas de condicions meteorològiques dolentes o per seguretat, l’organització es reserva el dret d’aturar la cursa, modificar el recorregut o variar les limitacions horàries.

El temps límit per realitzar la cursa serà de 4 hores. Passat aquest temps els/les que vulguin seguir, podran continuar fora de cursa i sota la seva responsabilitat.

Estarà prohibit compartir material o aliments entre els participants.

A tots els/les participants, que així ho indiquin a la seva inscripció, se’ls lliurarà una samarreta tècnica + bossa de corredor amb diversos obsequis de les empreses patrocinadores.

L’organització i l’equip sanitari podran retirar abans o durant la cursa a un/a participant, quan considerin que aquest tingui disminuïdes les seves capacitats físiques o tècniques com a causa de la fatiga, no disposi del material recomanable, o les seves condicions no siguin les apropiades per participar.

En cas d’abandonament, l’organització facilita uns punts de control determinats, qui abandoni en qualsevol altre punt no autoritzat, haurà de tornar a meta pels seus propis mitjans.

En cas que algun/a participant necessiti evacuació per accident, malaltia o lesió que impedeixi l’aproximació, s’haurà d’intentar avisar a l’organització per tots els mitjans possibles, contactant amb alguna persona de control o d’assistència de seguretat per activar l’operatiu de rescat o via telefònica que podrà consultar cada participant al dorsal, en cas d’emergència.

L’organització demanarà DNI o similar per comprovar la identitat i edat de l’atleta al recollir el dorsal. En cas de voler recollir el dorsal d’un/a altre participant caldrà presentar fotocòpia o DNI del participant.

Els participants menors d’edat hauran de presentar una autorització degudament emplenada pel pare/mare/tutor. Aquest document estarà disponible a la recollida dels dorsals.

En funció de la naturalesa de les activitats i els mecanismes de transmissió del Coronavirus SARS-CoV-2, podem establir els diferents escenaris de risc en què es poden trobar els intervinents en l’activitat, fins a la possibilitat de demanar dades de salut a qui vulguin participar, o agafar temperatura abans de la cursa.

Tots els participants amb la seva inscripció dona el seu consentiment perquè l’organització, per si mateix o per terceres entitats, faci ús de les imatges de la prova per a la seva promoció, així com el tractament informàtic amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial de les seves dades personals. D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 del 13 de desembre de la protecció de dades personals, el/la participant podrà exercir el seu dret a aquests fitxers amb l’objectiu de rectificar o cancel·lar de formar parcial o total el seu contingut. Per exercir aquest dret, haurà de sol·licitar per escrit a més d’adreçar-se a la següent direcció de correu electrònic: casalfamiliar@casalfamiliar.com

El mateix matí de la cursa l’Organització distribuirà imatges de vídeo i fotografies gratuïtes.

Els participants, permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits, com també a la de resultats si acaben la cursa, seguint la normativa establerta.

Les reclamacions s’acceptaran exclusivament fins les 21:30h del dia previ a la cursa via e-mail: casalfamiliar@casalfamiliar.com

Tots els suggeriments queden arxivats en la base de dades i es respondran tan aviat com sigui possible, pel nostre equip d’assistència al participant.

Aquesta pàgina web fa servir galetesLes galetes d\\\'aquest lloc web es fan servir per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el trànsit. A més, compartim informació sobre l\\\'ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir d\\\'l\\\'ús que hagi fet dels seus serveis.   
Privacidad